Značka
Cena
Štítek
Dostupnost
Zboží od
Hmotnost
Typ
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
- ×ZnačkaFiskars
Sekera Fiskars X27 – XXL s plastovým pouzdrem. Nezastaví se před žádným špalkem a bez problémů štípe i ty největší kusy dřeva. Záruka 25 let po registraci.
můžete mít ZÍTRA
Sada štípací sekera X21 + Univerzální nůž Hardware.
můžete mít ZÍTRA
Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 3,7 kg.
můžete mít ZÍTRA
Kvalitní kalač o délce 900 mm, vhodný na štípání velkých špalků a k osekávání přebytečných větví. Hmotnost kalače je 4,6 kg.
můžete mít ZÍTRA
Sekera Fiskars X7 pro univerzální použití – štípaní menších polínek, drobné osekávání, skvělá pro kempování, turistiku, outdoor. Nová geometrie čepele a nový design čepele. Rozšířená část měkčeného plastu na topůrku „Elastomer“ pro lepší uchopení sekery
můžete mít DNES
Sekera Fiskars štípací X21 – L s plastovým pouzdrem. Zvládne i velké kusy dřeva. Záruka 25 let po registraci.
můžete mít ZÍTRA
Mačeta Solid 70 cm 1051235 od značky Fiskars. Délka čepele 38 cm. Čepel z kalené oceli a zakřiveným profilem. Nerezavějící povrchová úprava s nízkým třením. Ideální k čištění velkých ploch křoví, řezání silných větví, prořezávání vzrostlých palem.
můžete mít ZÍTRA
Sekera Fiskars univerzální X10 – S s plastovým pouzdrem.Sekera vhodná pro stavební truhláře, tesaře, stavebníky a chataře.
můžete mít DNES
Malá univerzální sekera o délce 23 cm, určená pro turisty a outdoor použití. Hmotnost sekery je 480 g.
můžete mít DNES
Štípací sekera X11 – S s plastovým pouzdrem, určená ke štípání malých špalků a sekání větví. Také jako jednoruční sekera. Záruka 25 let po registraci.
můžete mít DNES
Kvalitní univerzální mačeta o délce 505 mm, vhodná pro vysekávání stromků a tenčích větví. Hmotnost mačety je 450 g.
můžete mít DNES
Mačeta je ideální pro odstraňování hustého porostu, sekání kořenů, řezání větví a palem a další práce na dvoře a zahradě.
můžete mít 12.6. - 13.6.